Služby pre zákazníkov:
+421 2 4497 0191

Fórum spotrebiteľa


Mirka, 29.05.2017 21:58:41

Dobrý deň. Pred 7.mesiacmi sa u mňa prejavila popôrodná depresia (a to až 7mesiacov po pôrode s nástupm menštruácie). Užívala som Citalopram teva 20mg a Kventiax 100mg (jasné,že prvý mesiac aj Stillnox a Xanax). Nedôverujem veľmi lekárom, takže som si čo to naštudovala a sama som postupne tabletky po štvrtinkách vysádzala celé mesiace. Nechcem mať "absťáky" a pod. Mometálne užívam už iba na večer 3/4 tab Kventiaxu 25mg, čiže asi 20mg. Môžem začať už teraz užívať L-Tryptofan, či až po úplnom vysadení, čo bude najskôr o mesiac. Cítim sa psychicky úplne v poriadku, iba posledné dva dni som mala problém so zaspatím a búšilo mi srdce a bolo mi veľmi teplo (tieto prejavy som mala na začiatku problémov). Sú to tri týždne, čo som úplne bez Citalopramu (mala som už len udržiavaciu 1/8 tabletky ráno). Ďakujem za odpoveď.

Brainway, 08.06.2017 11:23:02

V prvom rade Vám odporúčame vysadzovanie uvedených liekov konzultovať s lekárom. Keďže sa jedná o pomerne silnú kombináciu liekov, vysadzovanie by malo prebiehať pod dohľadom lekára. L-tryptofan môžete začať užívať bez obáv už teraz. Je možné ho užívať počas dňa a zároveň približne pol hodinu pred spaním pre lepšie zaspanie.

kika, 10.05.2017 20:47:35

Dobrý deň.Môže sa užívať Sulfasalazin-EN spolu s GS Anxiolan? Ďakujem za odpoveď.

Brainway, 07.06.2017 14:40:47

Túto otázku prosím smerujte na vášho lekára alebo lekárnika.

jana, 27.04.2017 14:46:48

Dobrý deň ..može sa Brahmi užívať s liekmi Xeroqel 300 mg?

Brainway, 04.05.2017 09:08:39

Dobrý deň, áno, užívanie je bezpečné.

Janka, 07.04.2017 15:33:34

Dobrý deň, Salvestrol je možné užívať aj preventívne, aj keď rakovinu nemám?

Brainway, 10.04.2017 22:49:55

Dobrý deň, Salvestroly sú rastlinným produktom, ktorý chráni ich plody pred slnečným žiarením. Veľkoprodukcia a súčasné poľnohospodárstvo ničia tento proces a tak sa tejto látky, ktorá spôsobuje apoptózu rakovinovej bunky, dostáva do tela v minimálnom alebo žiadnom množstve. Užívanie 1 kapsuly Salvestrolu na deň a využívanie tak jedného až troch balení počas roka je vhodná voľba prevencie vzniku alebo rozvoju rakoviny. Súčasné vedecké metódy dokážu zaznamenať rakovinu až v momente, keď už je skoro úplne rozvinutá.

Martin, 16.02.2017 18:14:30

Dobrý deň, ako dlho je potrebné užívať Prodromin po znížení problémov? Ďakujem.

Brainway, 24.02.2017 09:55:20

Dobrý deň, pre zmiernenie problémov odporúčame znížiť dávku na 1 - 2 kapsule denne. Prodromin je možné užívať dlhodobo ako formu prevencie v prípade, že problémy majú chronickú povahu.

Michal, 08.11.2016 10:40:15

Zdravim. Objednal som si L-Tryptofan a mal by som otazku ohladom obsahu. Docital som sa, ze na tvorbu serotoninu potrebuje telo nielen tryptofan ale aj vitamin B6. Na trhu sa nachadzaju rozne vyzivove doplnky s TRYPTOFANOM, ktore uz obsahuju aj vitamin B6. Ak som porozumel stranku produktu spravne, tak Vas L-Tryptofan by mal byt cisty bez inych prisad (samozrejme okrem glukozy atd.) pochopil som to spravne? A odporucate, aby som pre spravny ucinok bral este osobitne aj Vitamin B6 (ak sa teda nenachadza uz vo Vasom vyzivovom doplnku) alebo to nieje nutne. Taktiez by som chcel vediet, ake vysoke je riziko vzniku serotoninoveho syndromu pripade serotoninovej toxicity pri uzivani L-Tryptofanu spolocne s AD typu SSRI? Vopred vdaka.

Brainway, 14.12.2016 19:38:11

Dobrý deň, vitamín B6 je potrebný k metabolizovaniu tryptofánu, avšak významným zdrojom sú mäso, mliečne výrobky, celozrnné produkty, banány a kvasnice. Nemusí preto byť vždy súčasťou výživového doplnku jeho syntetická forma. Náš produkt obsahuje v jednej kapsuli iba samotnú látku, žiadne iné prídavné látky. Pokiaľ neužívate lieky SSRI nemusíte konzultovať užívanie L-tryptofánu s lekárom. Serotonín sa tvorí prirodzenou cestou a vyrobí sa ho iba potrebné množstvo, ktoré po splnení svojej funkcie je vylúčené z tela. Riziko serotonínového syndrómu pri užívaní L-tryptofánu vôbec nehrozí - je zapríčinené až užívaním liekov.

Ivan, 05.11.2016 16:14:10

Po väčšej záťaži ma začalo bolieť koleno. Rng. snímok ukázal malé množstvo výpotku v kolennom kĺbe, v dôsledku čoho mám pri ohýbaní kolena pichavú bolesť. Stanovená dg. artróza 2. stupňa. Mohlo by mi pri mojom probléme pomôcť užívanie serrapeptásy, príp. čo by ste mi odporučili? Vďaka.

Brainway, 14.12.2016 19:35:27

Dobrý deň. Ak je príčinou problémov zápal, potom odprúčame Prodromin. Serrapeptáza v tomto prípade nebude veľmi účinná.

Anna, 11.10.2016 14:52:11

Dobrý deň. Ďakujem za odpoveď, ale mám ešte jednu otázku. Keďže som anemická chronicky môžem brať pri Fragmine aj Sorbifer Durules. Bála som sa ho brať Dakujem

Brainway, 11.10.2016 22:34:10

Dobrý deň, Váš ošetrujúci lekár pozná Váš celkový stav, vidí rozbor krvi a predpisuje Vám liečbu. Prosím položte rovnakú otázku Vášmu lekárovi.

Anna, 16.09.2016 08:40:23

Dobrý deń ´som chronicky anemická a musím si pichať Fragmin neuškodí mi to a mám aj chronický zápal žalúdka Ďakujem

Brainway, 17.09.2016 08:30:44

Fragmin je liek, ktorý zabraňuje vzniku krvných zrazenín. Vzhľadom na to, že liek je podávaný inak ako do tráviaceho traktu a ústami, je jeho užívanie nemá vplyv na žalúdok. Avšak až na nasledujúcu kontraindikáciu, pri ktorej sa liek nesmie užívať: pri akútnom vrede žalúdka a dvanástoráka. Liek je na predpis a o jeho odporúčaní a riadení liečby rozhoduje ošetrujúci lekár. Ten by mal poznať Váš zdravotný stav a aj informáciu o chronickom zápale žalúdka.

Sisa, 14.09.2016 19:26:58

Dobry den.uzivam vas tryptofan asi 10dni.druhy den pocitujem jemne brnenie hoci kde po tele.moze to sposobovat tryptofan?ziadne choroby nemam .toto zacalo s uzivanim.ked ho neuzivam tak to brnenie nemam.dakujem Horakova

Brainway, 22.09.2016 08:35:02

Doposiaľ sme sa nestretli s tým, že by toto spôsoboval L-tryptofán.
Produkt bol pridaný do košíka.
Zobraziť košík
Pokračovať v nákupe